“DRENGEN, DER LØB VÆK OG GEMTE SIG PÅ TAGET”

23/02/2021 Slået fra Af Jari Dolberg

Jeg kan nu se, at mine malerier i mange år har kredset om den historie, jeg først nu kan sætte ord på.

Det har været en lang, smertefuld rejse igennem dét, der har været med til at sætte præg på hele mit liv.

Det er mit håb, at bogen her kan være med til at sætte fokus på et område, der stadig er meget tabubelagt. Det har så store konsekvenser, når et barn bliver krænket. Og vi har som samfund og som enkeltpersoner en 3-delt forpligtelse: at gøre hvad vi kan for at forhindre overgreb, at skabe lovgivning, der kan standse krænkerne, og -at sørge for den rigtige hjælp, til dem, der har lidt skade.

Uddrag fra bogen:

"Taget
var fladt
mit tilflugtssted om natten
Det var koldt
nogle gange frostvejr
Jeg kunne høre at I ledte efter mig
vrede og sultne
som kannibaler
der er blevet snydt for et måltid"
Facebooktwitterlinkedin